Loading

Besplatna obuka za catering

Centar za edukaciju i istraživanje „Nahla“ uz podršku njemačke organizacije GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit) u okviru Projekta “Podrška obrazovanju odraslih u BiH” objavljuje
Poziv za prijavu kandidatkinja na besplatni kurs
“Obuka za catering u svrhu samozapošljavanja”
Obuka je namijenjena ženama koje su početnice u oblasti cateringa ili već imaju iskustvo u ovoj oblasti, ali svoje usluge žele podići na profesionalniji nivo i tako proširiti krug svojih klijenata.

Fokus obuke je na usavršavanju u pripremi slanih i slatkih delicija i organizaciji različitih vrsta cateringa (poslovni ručkovi, konferencije, svadbe, rođendanske i druge proslave, događaji na otvorenom i dr.)

Nastavu će držati tim iskusnih predavača/ica, a po završetku obuke polaznice će dobiti potvrdu o stečenim kompetencijama te, prema ostvarenim rezultatima, preporuke za dalji razvoj biznisa.

Obuka će se realizirati od 28. marta do 23. maja 2015. u prostorijama CEI “Nahla” u Sarajevu. Nastava će se realizirati srijedom i subotom, u periodu od 12.00 do 17.00h. Polaznice su oslobođene plaćanja kotizacije za učešće na kursu.

Uvjeti:
•    Minimalno SSS – III stepen
•    Starosna dob od 20 do 45 godina

Posebna pažnja pri razmatranju prijava bit će posvećena osobama koje poznaju osnove kuhanja, osobama koje posjeduju amatersko iskustvo iz oblasti cateringa, nezaposlenim osobama i osobama iz socijalno isključenih kategorija.

Prijave dostaviti putem ONLINE FORMULARA  ili direktno na adresu Džemala Bijedića 122, Sarajevo, do 12 sati 23. marta 2015. godine. Kandidatkinje koje prođu predselekciju bit će blagovremeno pozvane na dodatno testiranje i intervju.

10391412_950826198275234_31231206583100821_n
Izvor: www.nahla.ba
Dobre Kalorije