Loading

Catering majstorice na sajmu

Nahline catering majstorice pokazat će svoje vještine na Međunarodnom sajmu ženskog poduzetništva od 14. do 16. maja 2015. godine.

Polaznice obuke „Catering u svrhu samozapošljavanja” koju CEI „Nahla“ realizira uz podršku njemačke organizacije GIZ, u okviru Projekta “Podrška obrazovanju odraslih u BiH”, uskoro završavaju s praktičnom i teorijskom nastavom iz oblasti ugostiteljstva i kuharstva, cateringa, osnova poslovnog planiranja i odnosa s kupcima.

U okviru praktičnog dijela testa polaznice obuke će od 14. do 16. maja u periodu od 11 do 19h učestvovati na Međunarodnom sajmu ženskog poduzetništva u okviru projekta „Dani ženskog poduzetništva“ u organizaciji Asocijacije bh. poduzetnica ONE na Trgu Alije Izetbegovića (ispred Ekonomskog fakulteta).

Ukoliko u ovom periodu prođete Ferhadijom, ne zaboravite da svratite i na sajam i probate i kupite slasne delicije polaznica obuke. Prihod od prodaje ide u Nahlin Fond za poslovnu podršku, pa kupovinom ovih poslastica i vi pomažete ženama koje žele pokrenuti vlastiti biznis. 

 

Obuku su pomogli i podržali sponzori: kompanije Meggle, Vispak, Alpeks-ugostiteljska oprema, Zvijezda, Menprom i Klas, te medijski partner portal Dobre Kalorije.

Članica našeg tima, dr. Safija Softić-Namas je učestvovala u obuci polaznica iz oblasti nutricionizma, o čemu možete pročitati ovdje.

Izvor: www.nahla.ba

Dobre Kalorije