Loading

Domaća začinska mješavina

Potrebno:

  • oko 1 kg mrkve
  • 2-3 komada pastrnjaka
  • vezica peršuna
  • oko 700 g celera
  • oko 500 g paradajza
  • korjen đumbira
  • Mjere su po svlastitoj želji i ukusu.

Priprema:

  • Svo povrće očistite i isjeckajte u blenderu.
  • U pleh postavite plastičnu foliju i pomastite maslinovim uljem.
  • Smjesu rasporedite, isjecite u komade željene veličine, pokrijte prozirnom folijom i te stavite u zamrzivač.
  • Nakon što su duboko zamrznute, povadite ih i stavite u kesicu.
  • Koristite pred kraj kuhanja.
  • Ova smjesa ne sadrži so, niti druge štetne aditive i puno je zdravija od gotovih začinskih mješavina.

 

PicMonkey Collage

 

Pripremila: Emina Okanović-Čivić

 

Dobre Kalorije
Right Menu Icon