Loading

Ecomedico

Ecomedico je porodični obrt čiji korijeni sežu generacijama unazad, a zasnovan je na proizvodnji prirodnih proizvoda prema tradicionalnim recepturama kombinirajući ih sa modernim znanstvenim saznanjima.

Fokusirani su na razvoj, proizvodnju i prodaju prirodnih, ekološki prihvatljivih proizvoda i usluga koji garantirano ne sadrže nikakve hemijske aditive.  Proizvodni asortiman je podijeljen u četiri kategorije ručno rađenih proizvoda: prirodni sirupi, prirodna bezalkoholna osvježavajuća pića, med i medni proizvodi, tinkture.

Profesionalnost, brza i kvalitetna usluga, te zadovoljstvo korisnika su imperativ Ecomedica. Cilj je ljubiteljima zdravog i ukusnog obezbjediti proizvode koje će moći konzumirati, a pri tome biti sigurni u njihovo porijeklo i kvalitet.

 

ecomedico

 

U posljednje vrijeme su postali prepoznatljivi po proizvodnji prirodnih sirupa i sokova, a kvalitet je prepoznat i van granica BIH. Nerijetko je slučaj da proizvode šalju i u susjedne države. Karakteristično za sirupe i sokove je to što ih pripremaju onako kako se od davnina radilo, hladnim presanjem i bez termičke obrade, čime u potpunosti očuvamo sve hranjive i zdrave biljne sastojke. Ono što ih također izdvaja na području tradicionalne proizvodnje je da proizvode pripremaju skoro pa isključivo od samoniklog bilja, i to sa bosanskohercegovačkih planina.

Pripremu i proizvodnju proizvoda vrše u maloj tradicionalnoj radionici unutar porodične kuće u Sarajevu, a iza svakog proizvoda stoji mali, ali iskusan i stručan tim.

Proizvodi se mogu naručiti online putem naše facebook i web stranice, te na broj telefona +38761770021. Na području Sarajeva vrše i dostavu, a u druge dijelove države proizvode šaljeu poštom. Cijene se kreću u rasponu od 4 do 28 KM, tako da svi ljubitelji zdrave hrane mogu izabrati nešto unutar naše ponude.

 

ecomedico

 

Ako birate zdravo, birajte Ecomedico!

 

kontakt: +387(0)61 77 00 21

e-mail: ecomedico@hotmail.com

WEB: http://ecomedico.wix.com/ecomedico

FB/ Ecomedico

Dobre Kalorije