Loading

Hamburgeri sa ukusom ljudskog mesa

Ako smatrate da biste probali bilo šta, pojavio se jedan hamburger koji će vas sigurno zaintrigirati.

Prikolica za prodaju u Londonu je u svoju ponudu dodala i hamburger od „ljudskog mesa“.

Prije nego što padnete sa stolice od užasa, nemojte paničiti – hamburger nije zaista napravljen od ljudskog mesa, ali je napravljen da ima ukus kao ljudsko meso.

Ova neetička poslastica je napravljena od strane kuvara Džejmsa Tomlinsona i gospođice Kejkhed, koja je poznata po svojim jezivim kreacijama od hrane, a u cilju obilježavanja nove sezone televizijske serije o zombijima po imenu „Hodajući mrtvaci“ (The Walking Dead).

Hvala Bogu pa njih dvoje nisu morali da probaju ljudsko meso da bi kreirali hamburger: umesto toga, oni su se raspitali kod raznih ljudoždera kakvog je ukusa ljudsko meso.

Inspirisali su ih poznati mesožderi poput Vilijama Sibruka, istraživača koji je opisao ljudsko meso kao “dobru, razvijenu teletinu, skoro kao govedinu” i ubice Iseja Sagave koji je rekao da se meso topilo u njegovim ustima kao sirova tuna u suši restoranu.

Konačan recept za pljeskavicu uključuje svinjetinu, teletinu, koštanu srž i pileću džigericu.

Hamburger će postati dostupan u prikolici za prodaju u istočnom Londonu u utorak, 30. septembra. Lokacija još nije tačno poznata, ali će se otkriti na #terminustavern heštegu na Tviteru.

Uopšte ne sumnjamo da će služiti i pravo ljudsko meso u hamburgeru, čim prođu testove i konzumenti se „prime“ na ukus.

(Webtribune.rs)

Dobre Kalorije