Loading

Herbal spa – pomoć zdravom životu

Herbal Spa je novootvoreni luksuzni spa centar za dame sa kompletnom uslugom koja objedinjava bogatstvo tradicije, čari gostoljubivosti i profesionalizam osoblja. Sa elementima Istočnjačke inovativnosti, egzotičnih mirisa i  prirodnih proizvoda svaki boravak u ovom spa centru će oživjeti vaš duh i probudit  vaša čula.

Osmišljen da sve posjetiteljke odvede u neke druge dimezije, ovaj spa centar pored klasičnih tretmana njege lica, tijela i kose, nudi i neke novitete koji se do sada nisu mogli pronaći u Bosni i Hercegovini, ali ni u regiji.

Kao posebnu izdvajaju Herbal masažu, unikatnu kombinaciju medicinske švedske i Shiatsu masaže, a koja će vam pomoći u opuštanju vaših mišića i otklanjanju umora. Stručno osoblje Herbal Spa centra će vam kroz ovaj tretman pomoći da se riješite osjećaja fizičkog i psihičkog umora i napetosti. Uz najstarije i najpoznatije tehnike masiranja na svijetu udaljit ćete se od okruženja koje vam uskraćuje udobnost i opuštanje.

Za hronična oboljenja i bolove u predjelima vrata, leđa, ramena i kod zgrčenosti mišića, stručno osoblje ovog spa centra preporučuju đumbir masažu. Ovaj tretman se sastoji od masaže uljem u kombinaciji sa svježe zagrijanim đumbirom koji se reda duž kičmene moždine, utiče na elastičnost krvnih žila i jačanje fizičke sposobnosti te podstiče znojenje.  Đumbir masaža se preporučuje onima koji imaju problema sa lošom cirkulacijom.

Masaža vatrom je jedan od egzotičnih inovativnih tretmana koji se nude u Herbal Spa centru. Radi se o sesiji koja kombinuje švedsku masažu i vatrene obloge, a koje služe za izvlačenja eksponencijalne hladnoće iz tijela koristeći tzv.“meridijan uže“. Uže se prethodno natopi u 20 različitih lijekova, te se zapali tajni eliksir koji pripremaju terapeueti .Ovaj čudotvorni tretman stimuliše kožu i odlična je metoda za oslobađanje od napetosti i bolova u mišićima, te otklanja problem nesanice. Ova masaža, pored mnogobrojnih djelotvornosti, ima i veliku ulogu u topljenju suvišnih kilograma.

Za siguran i prirodan način za gubitak kilograma, anticelulitna masaža je pravi izbor za sve dame. Mnogi ljudi gubitak kilograma i mršanje smatraju teškim i stresnim zadatkom. Tretiranje dijelova tijela koji su podložni stvaranju celulita će vam pomoći da opustite, ali i lakše izgubite višak kilograma i nakupljenih masnoća. Korištenjem posebnog losiona u toku masaže, funkcije tijela se poboljšavaju i metabolizam se ubrzava. Tretiranjem abdominalnog dijela, poboljšava se probavni sistem i funkcije mišića. Stručnjaci tvrde da je za gubitak težine najbolje da je kompletno tijelo aktivno, a u kombinaciji ručne i aparaturne masaže Herbal Spa centra ta aktivnost se poboljšava i celulit se umanjuje.

Za relaksaciju, održavanje vitalnosti, za opuštanje tijela – posjetite Herbal Spa, konsultujte se sa nekim od stručnog osoblja i odaberite neku od masaža ili tretmana iz njihove ponude, ovisno od Vaših želja i potreba.

 

[Not a valid template]

Dobre Kalorije