Loading

Junski izazov: ZELENO SVAKI DAN!

Juni je mjesec kada su mnoge namirnice već prispjele i mnogo je zelenog povrća koje nudi nevjerovatno blagodati.

Zato smo juni rezervisali za izazov korištenja zelenih namirnica. Svaki dan pojedite nešto zeleno! Uvedite zeleno povrće u svoju ishranu i iskoristite blagodati istog!

Mi ćemo vam pomoće! Svaki dan ćemo predstaviti po jednu namirnicu kao prijedlog, a time ćemo vas podstaći na uvođenje raznolikosti u ishranu. Svaka zelena povrćka ima svoje posebnosti i cilj je da iz svake od njih iskoristite maksimum.

Kao što ste i navikli, na kraju mjeseca sretnim učesnicima dodjeljujemo nagrade. Još nećemo otkriti šta smo vam pripremili.

Pravila nagradne igre:

– Pratite naš portal i FB stranicu. Lajkajte, dijelite, pozivajte druge na učešće.

– U komentaru ovoga posta na našoj FB stranici tagujete osobu (ili više njih, ali svaku u novi komentar) koju želite izazvati da učestvuje. Time povećavate vjerovatnoću da osvojite nagradu, a svoje prijatelje pozivate da i oni učine pozitivan korak za svoje zdravlje!

– Na kraju mjeseca izvlačimo sretnog dobitnika/dobitnicu koji osvaja poklon!

Napomena: Ispostava poklona je predviđena samo za Sarajevo. Ako želite učestvovati iz drugih gradova (što bi nam bilo drago), poklone možete prenijeti na svoje prijatelje u Sarajevu ili lično doći po isti. Nije u pitanju diskriminacija, nego je u pitanju poklon koji ne može putovati dalje 😉

Želimo vam puno zelenila, bolje zdravlje i osvojene poklone!

Dobre Kalorije