Loading

Mala kuhinja

 

Restoran je otvoren 2005. godine. Jedinstven je na ovim prostorima jer je to jedini otvoreni tip kuhinje koji pruža direktnu komunikaciju sa kuharom. Ovdje se sve dešava pred vašim očima i uz redovne posjete možete naučiti razne egzotične specijalitete i fuzije. Razgovor sa kuharom je svakako dobrodošao jer će rado poslušati ali i dati par korisnih savjeta prilikom pripremanja ukusnih azijskih specijaliteta.

Lagana muzika u pozadini i pregršt mirisa kojise miješaju učinit će da vaš boravak u maloj kuhinji bude nezaboravan. Na momente ćete odlutati u neki drugi grad i zaboraviti na svakodnevne obaveze i probleme.

Ekipu male kuhinje čine Senad Bajramović sa kojim ostvarujete prvi kontakt u restoranu. On će od vas saznati šta je to što bi zapravo voljeli isprobati i preporučiti odlične specijalitete. Poslusajte njegov savjet!

Drugi član ekipe male kuhinje je kuhar Rasim Purivatra, koji svojim dugogodišnjim iskustvom i radom u inostranstvu, svojom hranom ugađa i onim najzahtjevnijim posjetiteljima.

Restoran možete naći na novoj lokaciji Tina Ujevića 13, a sve informacije možete naći na: malakuhinja.ba

[Not a valid template]

Dobre Kalorije