Loading

MALA ŠKOLA PRAVILNE ISHRANE u Vašoj kuhinji!

 

Jeste li ikada poželjeli imati ličnog isntruktora koji bi Vam dao upute u pravilnu ishranu?

Ako jeste – želja Vam se ispunila!

Po prvi put na našim prostorima, udruženje Kaizen u saradnji sa portalom www.dobrekalorije.ba  Vam nude uslugu dolaska doktorice koja se bavi prvailnom ishranom na kućna vrata.

Instruktorica Male škole je dr. Safija Softić-Namas koja se uspješno bavi edukacijom o pravilnoj ishrani uz održavanje radionica već duže vremena. Vise detalja možete naći na linku: http://dobrekalorije.ba/nas-strucni-tim/.

 

Usluga podrazumijeva:

– Kratka interaktivna diskusija o pravilnoj ishrani

U diskusiji o osnovama pravilne ishrane  doktorica će odgovoriti na Vaša pitanja i nedoumice. Predavanju može prisustvovati cijela porodica (odrasli i djeca). Udobno se smjestite u svom dnevnom boravku i poslušajte vrlo korisno predavanje.

Mali vodič kroz kuhinju i špajz

Doktorica će Vam ukazati na namirnice koje su nepotrebne ili štetne u Vašoj kuhinji i na one koje su dobrodošle za pravilnu ishranu. Uz to ćete dobiti upute gdje možete naći zdrave alternativne namirnice i kako ih uključiti u svoju ishranu. Dobićete upozorenje na one namirnice koje nikako ne biste smjeli koristiti u ishrani.

Zajedničko pripremanje jela

Prethodno se možete dogovoriti o tome koju vrstu jela želite pripremati. Možete poželjeti instrukcije za pravilno (zdravo) pripremanje tradicionalne kuhinje, dječijih jela, slatkiša, modernih poslastica, salata i drugih vrsta jela, sve po Vašoj želji. Ukoliko imate bebu, malo dijete ili tinejdžere, također možete dobiti vrlo korisne upute za pravilnu ishranu Vaše djece.

Škola se može održati u više nastavaka

Ukoliko ste poslušali predavanje i dobili upute za nabavku namirnica, a želite ponoviti pripremanje jela, ali sa nekom drugom temom, možete zakazati nastavak male škole.

 

Cijena jedne sesije za članove Udruženja je 60 KM. 

Za sve informacije i prijave možete nam pisati na https://www.facebook.com/dobrekalorije.ba i info@dobrekalorije.ba.

Radujemo se druženju!

Mala škola pravilne ishrane

Dobre Kalorije