Loading

Marinirani šampinjoni

 

Potrebno:

  • Pakovanje šampinjona
  • Crveni luk
  • Bijeli luk
  • Limun
  • Maslinovo ulje
  • Svježe začinske mediteranske biljke (kadulja, majčina dušica, lavanda i ružmarin)

Postupak:

  • Napraviti marinadu tako što ćete pomiješati sok od pola limuna, 3 puta toliko maslinovog ulja, isjeckane 2-3 čehna bijeloga luka i isjeckane začinske biljke
  • Šampinjone očistiti, izrezati klobučke na četvrtine
  • Crveni luk izrezati na veće komade
  • Staviti šampinjone i komade luka u marinadu i staviti da odstoji pola sat do sat vremena
  • Na maslinovom ulju, na laganoj vatri dinstati marinirane šampinjone

Savjeti:

  • Ovo jelo možete servirati uz palentu, rižu i tjesteninu
  • Umjesto mediteranskih biljaka možete staviti biljke po želji ili suhe začine
  • Ako ne volite crveni luk, ne morate ga stavljati

[Not a valid template]

Dobre Kalorije