Loading

Počinju prijave za Školu kuhanja

Počinje Škola kuhanja – prijave u toku!

Dugo čekana Škola kuhanja „Pravilno kuhanje – zdrav život“ konačno je pred vama!

Naučite različite tehnike kuhanja, saznajte sve o namirnicama, tehnikama njihove obrade i čuvanja, pravilnim i nepravilnim kombinacijama namirnica, kombinovanju i uklapanju ukusa, mirisa i tekstura. Zavirite u svijet bosanske kuhinje i ostalih kuhinja svijeta, začinskog bilja, različitih vrsta ulja i neodoljivi svijet zdravih slatkiša.

Akcenat je na jednostavnosti pripreme hranjivih obroka na pravilan način, koji će učiniti da se bolje osjećate, povećate svoju životnu i radnu energiju.

Nastava se sastoji od teoretskog i praktičnog dijela.

Instruktorica: dr. Safija Softić-Namas, voditeljica Nahlinog savjetovališta o zdravoj ishrani.

Trajanje: 4 sedmice

Termini: subotom od 16.00 do 19.00h

Početak: 1. april 2017.

Participacija: 65 KM (ostatak troškova pokrivaju partneri Bakal, Biona & Beyond, Korpa zdravlja). Participaciju možete uplatiti na Nahlinom info desku svakim danom osim petka od 12 do 20h.

Prijave na e-mail emina@nahla.ba. Prilikom prijave dostaviti ime i prezime i kontakt telefon. Rezervacija mjesta isključivo uz uplatu participacije najkasnije do 28. marta ili do popune mjesta. Broj mjesta je ograničen.

Medijski partneri: dobrekalorije.ba

Za sve polaznice seminara organlook je osigurao poklone, a firmaEcomedico za jednu polaznicu poklon paket proizvoda iz svog asortimana.

 

Pridružite nam se da kuhamo zajedno!
Dobre Kalorije