Loading

Prijave u toku: ŠKOLA ZDRAVOG KUHANJA

Počinje Škola kuhanja – prijave u toku!

Ne propustite priliku da savladate vještinu pravilnog kuhanja! Očekuje vas mnoštvo savjeta, recepata i trikova uz koje će vaši obroci postati prava simfonija mirisa i okusa.

Naučite različite tehnike kuhanja, saznajte sve o namirnicama, tehnikama njihove obrade i čuvanja, pravilnim i nepravilnim kombinacijama namirnica, kombinovanju i uklapanju ukusa, mirisa i tekstura. Zavirite u svijet bosanske kuhinje i ostalih kuhinja svijeta, začinskog bilja, različitih vrsta ulja i neodoljivi svijet zdravih slatkiša.

Akcenat je na jednostavnosti pripreme hranjivih obroka na pravilan način, koji će učiniti da se bolje osjećate, povećate svoju životnu i radnu energiju.

Nastava se sastoji od teoretskog i praktičnog dijela.

Instruktorica: dr. Safija Softić-Namas, voditeljica Nahlinog savjetovališta o zdravoj ishrani.

Trajanje: 3 sedmice

Termini održavanja:

  • petak, 13. april od 17.00 do 20.00h
  • subota, 14. april od 16.00 do 19.00h
  • subota, 21. april od 16.00 do 19.00h
  • subota, 28. april od 16.00 do 19.00h

Početak: 13. april 2018.

Participacija: 70 KM (ostatak troškova pokrivaju partneri Biona & BeyondBakalKorpa zdravljaJuice&smoothieGreens.ba). Participaciju možete uplatiti na Nahlinom info desku svakim danom osim petka od 12 do 20h.

Prijave na e-mail emina@nahla.ba. Prilikom prijave dostaviti ime i prezime i kontakt telefon. Rezervacija mjesta isključivo uz uplatu participacije do popune mjesta. Broj mjesta je ograničen.

Medijski partner: dobrekalorije.ba

Pridružite nam se da kuhamo zajedno!
X