Loading

Proljetni sajam sadnog materijala

U organizaciji Privredne komore Brčko distrikta, od 5. do 8. marta 2015. godine, u halama JP “Luka Brčko” održat će se 2. Proljetni sajam sadnog materijala, sjemena te zaštitnih sredstava za poljoprivredu i šumarstvo.

Cilj je podržati poljoprivrednu proizvodnju, domaće i ino proizvođače, kojima se na ovaj način pruža mogućnost prodaje i plasmana robe krajnjim potrošačima kao i sklapanje ugovora dugoročne suradnje. Sajam će okupiti proizvođače sadnica, sjemenske robe, reprodukcijskog biljnog materijala, dekorativnih biljaka, sredstava za zaštitu biljaka, proizvođače mineralnih gnojiva, prodavače alata za održavanje sadnog materijala te prateće opreme. Svi koji se bave sadnjom, sjetvom ili uređenjem eksterijera, ovdje mogu, na jednom mjestu, pronaći široku ponudu kvalitetnog materijala i opreme.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, ulaznice su besplatne za sve posjetitelje, a bit će osiguran i prostor za parkiranje. Dvije hale od po 800 m2 predviđene su za izlagače, dok će treća poslužiti kao skladišni prostor. Svaki izlagač i posjetitelj dobit će i katalog izlagača sa svim informacijama o proizvodima i uslugama izlagača. Cijena m2 izložbenog prostora iznosi 8.00 KM/4€ na što se obračunava PDV od 17%. Upis u katalog izlagača je obvezan i iznosi 10 KM.

Ima još slobodnih mjesta za zainteresirane izlagače

Prema informacijama od strane organizatora sajma, još uvijek ima slobodnih izlagačkih kapaciteta za tvrtke koje se žele predstaviti na sajmu.

Interes za izlaganje na sajmu možete izraziti direktnim kontaktom prema Privrednoj komori Brčko putem e-maila: pkomora.bd@gmail.com ili telefona: 00387 (49) 217 556; 216 116.

Višeinformacija i obrazac za prijavu možete popuniti na:

http://www.agroklub.com/sajmovi-dogadjanja/zelite-izlagati-na-sajmu-sadnog-materijala-u-brckom/15971/

Dobre Kalorije