Loading

Zapanjujuća moć reklame!

Malo je reći da sam ostala zapanjena kada sam slučajno naletjela na neku web stranicu koja reklamira neku čudesnu formulu za mršavljenje i pri tome vidim ovu fotografiju poznate glumice, koja je, kao, pozitivna promjena!

U stvari, vidjevši fotografiju, mislila sam da se radi o priči o negativnom pomodarstvu i provođenju raznih neuspješnih dijeta. Ne! Umjesto toga čitam riječi ove glumice gdje ona hvali  proizvod, pomoću kojeg je smršala 13 kg, a što nije uspjela uz pomoć brojnih štetnih pripravaka i dijeta!

I rezultat je ono što vidite na fotografiji.

I vidim još par ovakvih usporedbi na istoj stranici i riječi poznatih glumica, koje hvale ovaj proizvod i svojom fotografijom “before and after” to potkrepljuju!

Pitam se koliko daleko je ovaj svijet otišao u želji za zaradom? Nije bitno što su ove žene na slikama “after” anoreksične i bolesne, samo je bitno  da su smršale. Čak nije bitno ni što ne izgledaju ni približno dobro kao “before”.

I, po ko zna koji put, shvatam da je za pare sve dozvoljeno, a da je reklama najmoćnije oružje u prodaju bilo čega. Čak i u prodaji bolesti!

Piše: Dr. Safija Softić-Namas

Dobre Kalorije