Loading

Eco Line donosi vam dobre kalorije

Eco Line je za vas pripremio punu korpu zdravih kalorija!

Eco Line je zadruga koja ukuse, boje i mirise zdravog voća, povrća, meda, sokova i džema bez šećera iz prelijepe Hercegovine, donosi direktno na naša vrata.

Djelić te ljepote odlučili su podjeliti s vama. Da biste imali što bolji pristup njihovim proizvodima, možete poručiti kućnu dostavu, koja je besplatna.

Eco Line je zadruga koja spaja oko stotinjak kooperanata iz svih dijelova Hercegovine, od Trebinja na jugu, do Konjica na sjeveru. Prve kulture, naravno, stasavaju u mediteranskom pojasu – salata, mladi luk, špinat, mrkva, peršun i celer. U maju dolazi i prvo voće; trešnje i jagode. Tada slijedi mala pauza dok ne krenu breskve. Slijedi aktivna sezona puna raznih kultura, sve do jeseni kada zrije grožđe. Novo vrijeme donosi i nova pravila proizvodnje i plasmana. U Eco Line-u se trude da ostvare direktan kontakt i sa proizvođačem i sa kupcem.

Sedmična ponuda se mijenja iz sedmice u sedmicu, shodno godišnjem razdoblju i sezoni. U svakoj od ponuda ubacuju novitete, ali sa fokusom na voće i povrće koje u tom periodu ima najbolji kvalitet.

 

[Not a valid template]

 

Proces narudžbe je za kupca vrlo jednostavan, iako se iza takvog procesa krije vrlo organizovan tim ljudi, koji nose veliku odgovornost koja se ogleda u zadovoljstvu kupca.

Eco line radi na principu otkupljivanja voća i povrća od malih proizvođača. Nakon toga se bira najbolje od dostupnih količina i plasira ih se. Eco line nudi mogućnost da kupci koji žive u Mostaru kupuju voće i povrće.

Kupac telefonskim putem, e mailom ili viberom poručuje svježe voće i povrće iz aktuelne ponude. Nakon toga ga očekuje dostava na kućna vrata. Ponuda vrijedi za Sarajevo i Mostar.

Vizija Eco linea je da kreira online platformu, gdje će kupci uvijek imati na raspolaganju raspoložive količine iz trenutne ponude, kako bi im dodatno olakšali pristup zdravim namirnicama.

Osigurajte i vi sebi korpu organskog voća i povrća iz Eco linea.

X