Loading

Foodini Good Food Fest

Foodini Good Food Fest je, kako mu ime govori, festival dobre hrane, a prvi promotivni će biti održan 17.12.2014. godine u poslovnom centru UNITIC u Sarajevu.

Ideja festivala je da se održava jednom mjesečno na otvorenom – od proljeća do jeseni – na kojem će kuhari pred gostima spremati ukusne specijalitete na svojim štandovima. Na festivalu će biti zastupljene slatke i slane delicije iz raznih dijelova svijeta, čiji će okusi i arome aktivirati sva Vaša čula i provesti Vas kroz očaravajuću i šaroliku gastronomsku avanturu.

Foodini je idealna prilika za sve zainteresovane restorane i kompanije u Bosni i Hercegovini da se predstave gostima na jedinstven način, te da postanu dio prepoznatljivog brenda u regiji, koji namjeravamo proširiti i na druge bh. gradove, prvenstveno Mostar i Banjaluku.

Festival dobre hrane organizujemo po uzoru na slične festivale u Evropi. Pored restorana, na Foodini su dobrodošli svi zaljubljenici koji mogu ponuditi neponovljivu čaroliju okusa i mirisa.

Foodini je namijenjen ljubiteljima dobre hrane, ali i onima koji uživaju u umjetnosti pripreme dobrog zalogaja.

S ovim na umu, cilj nam je da spojimo kuhinje i restorane sa gostima te da ih podsjetimo zašto se pojedini kuhari s pravom mogu smatrati mađioničarima.

Jer nema iskrenije ljubavi od ljubavi prema hrani.

 

10550980_296103173922447_6868114697731920065_n

X