Loading

Makrovita – proizvodi vrhunskog kvaliteta

MakroVita je vodeća firma u BiH, pionir u ovom polju, koja osim najkvalitetnijih proizvoda sa organskim certifikatom pruža svojim kupcima mogućnost edukacije i savjetovanja.

MakroVita prednjači po tome što, ne samo da nudi najkvalitetnije proizvode sa organskim certifikatom, nego i po tome što ”pod istim krovom” možete dobiti stručni savjet bilo da se radi o zdravstvenom problemu, organskom uzgoju ili uređenju prostora u kojem boravite i što možete proći i organizirane edukacije.

Dr. Ćorić posvećena je razvijanju svijesti o važnosti uticaja prehrane i životnih navika na zdravlje ljudi i okoliša, i prepoznatljivo je lice sa TV ekrana. Njeni članci objavljeni su u mnogobrojnim časopisima, kako kod nas tako i van naše zemlje. Zapažena su i predavanja o važnosti prehrane održana za najmlađe u nekoliko osnovnih škola.
U ponudi su proizvodi najvišeg kvaliteta od prehrambenih namirnica, kozmetike, sredstava za pranje i čišćenje, intimne higijene do literature.

 

MakroVita Ginger
MakroVita Ginger je prodavnica smještena na 5. spratu najpopularnijeg shopping centra u samom srcu grada.
Nakon što ste obišli brojne butike u BBI centru, povratite energiju kvalitetnom čokoladicom sa eko certifikatom i obnovite zalihe namirnica. Pažnju će vam privući veliki izbor prirodne kozmetike, prirodnih dodataka ishrani, prirodne boje za kosu, sve vrste žitarica i mahunarki kako iz uvoza tako i iz domaćeg uzgoja, japanski tradicionalni proizvodi, bio-razgradivi deterdženti, hrana za bebe, med i pčelinji proizvodi, čajevi, sjemenke, začini, ulja, veggie delicije, prirodni slatkiši, svježe eko voće i povrće, domaće potrepštine i najbolji naslovi iz oblasti zdarvog stila življenja.

Primaju narudžbe i vrše kućnu dostavu. Više informacija možete naći na njihovoj stranici www.makrovita.ba

X