Loading

Pišite nam – inspirišite druge!

U skoro tri godine rada našeg web portala, imali smo priliku čuti mnoge inspirativne priče. Mnogi od vas su nam pisali kako smo bili inspiracija i motiv da promijene neke loše navike, kako su naučili mnoge korisne stvari i primijenili ih u životu.

Upravo te priče su nam bile motiv da nastavimo s radom i budemo uvijek bolji! Vjerujemo da takve inspirativne priče utiču na ostale i pomažu im da i sami mijenjaju svoje navike.

Zbog toga smo odlučili dati vam priliku da i VI  budete inspiracija drugima u pozitivnim promjenama. Pišite nam svoja iskustva s pravilnom ishranom. Kakav je vaš put u pozitivne promjene? Koje korake ste morali poduzeti? Šta je vas motivisalo? Jeste li imali padova i kakvih? Kako ste se ponovo pokrenuli? Šta je to što ste mislili da treba promijeniti? Zašto ste se odlučili na pozitivne promjene? Šta vas je pri tome vuklo nazad? Jeste li imali posebne režime ishrane? Koji recepti su vam bili od pomoći?

Sve ono što je bilo bitno vama i što napišete u svojoj priči, može biti pozitivna motivacija drugima!

Jedna od takvih priča koju smo objavili u aprilu 2015.godine je Ozrenkina priča, koja je mnoge motivirala. Vjerujemo da će i vaša priča imati takav ishod.

Pišite i šaljite nam svoje priče u inbox FB stranice ili na info@dobrekalorije.ba. Priče možemo objaviti anonimno ako je to vaša želja.

S radošću ih očekujemo!

Redakcija Dobrih kalorija