Loading

Prirodni proizvodi Hakim’s

 

1. Opis firme

Mi smo nova i energična kompanija, bavimo se proizvodnjom i prodajom biljno-herbalnih proizvoda koji služe kao pomoć i podrška zdravlju, pod našim brandom Hakim`s. Svi naši proizvodi se sa ponosom proizvode u Bosni i Hercegovini. Mi konstantno razvijamo i dodajemo u našu ponudu nove proizvode koji su vrlo traženi i prodavani na tržištu iz domena wellness proizvoda. Naša filozofija je da osiguramo najkvalitetnije proizvode koji će dati rezultat klijentu u što kraćem vremenu. Svi naši proizvodi zadovoljavaju halal standard, ne koristimo genetski modifikovane sirovine (NO GMO), ne koristimo soju niti gluten kao ni štetne konzervanse i zaslađivače, poput asprtmana.

2. Moto firme?

Uhvatiti se u koštac sa modernim načinom življenja, koristeći drevna herbalna rješenja za savremene zdravstvene problem. Time doprinosimo poboljšavanju i povećanju kvalitete života ljudi kroz razvoj inovativnih proizvoda koji imaju prihvatljivu cijenu, a koji opet s druge strane brzo i efektivno djeluju na ljude, podižući opšti kvalitet života.

3. Ciljevi firme?

Hakim`s ima za cilj biti globalni pokretač u razvijanju wellness proizvoda i razumijevanje ljudskih potreba za kvalitetnijim životom. Mi ne kažemo da ćete koristeći naše proizvode živjeti duže (to nije u našoj moći), ali sa našim proizvodima ono što živite, živjet će te dosta kvalitetnije, a to može biti i uzrok dužeg životnog vijeka. SVI Hakim`s proizvodi moraju biti 100% na biljnoj – herbalnoj bazi bez primjese opasnih hemikalija, što nas između ostalog čini prepoznatljivim na tržištu.

4. Postanite Hakim`s nezavisni predstavnik

Koje pogodnosti imaju Hakim`s nezavisni predstavnici: 1. Besplatno učlanjenje 2. Odloženo plaćanje na 7 dana 3. Dostavu na kućnu adresu 4. Visoke marže 5. Pristup vrhunskim proizvodima dokazane kvalitete 6. 0,00KM početnog ulaganja 7. 24-satnoj podršci i još mnogo toga…

O nama više možete saznati i kontaktirati nas na:

 

www.bh-hakim.blogspot.com

www.facebook.com/HakimsTajneZdravlja

mail: hakims.info@gmail.com mob: +387 62 200 210.

X