Loading

Proizvodnja povrća: Korpa zdravlja

Danas želimo preporučiti Korpu zdravlja, u čiji kvalitet smo se lično uvjerili. Korpa zdravlja se bavi dostavom svježih proizvoda na kućnu adresu. Cilj je jačanje domaće privrede povezivanjem lokalnih farmera.

Osnivači Korpe zdravlja su Admir Čavalić i Alen Dinar. Plantaže se nalaze u mjestu Moštre, Visoko.

Ovi mladi vrijedni ljudi su odlučili započeti sa proizvodnjom i distribucijom povrća, jer su shvatili da je to budućnost zdravlja. Njihova misija je promovisanje zdravog načina ishrane, te podrška našoj državi kupovinom proizvoda od lokalnih farmera.

Povrće koje proizvode i sami koriste u svojoj ishrani. Dakle, nemaju nikakvu proizvodnju “za sebe”, što dovoljno govori o kakvoj proizvodnji je riječ. Njihova proizvodanj nije 100 % organska, ali je jako približna tome. Kada se koriste zaštitna sredstva, onda strogo poštuju karence (vrijeme koje je potrebno da prođe da bi sredstvo skroz izašlo iz gajene kulture). Stoga, bez brige, u kvalitet i svježinu proizvoda ćete se uvjeriti odmah nakon prve narudžbe. Time ćete postati njihova stalna mušterija.

Dostava je besplatna za narudžbe preko 10 KM, a dostavljaju subotom od 9 do 17 h. Narudžbe se primaju do petka u 18:00. Dostava se vrši za Sarajevo, Kiseljak, Ilijaš, Visoko, Kakanj i Zenicu. Tako ćete dobiti svježe ubrano povrće na vašu kućnu adresu.

Iz naše saradnje smo zaključili da se radi o izuzetno profesionalnim mladim ljudima, pa nam je izuzetno zadovoljstvo preporučiti ih.

Za sve dalje informacije možete ih potražiti na Korpa zdravlja.

 

 

X