Loading

Radionica: priprema za zimnicu u Spajalici

SPAJALICA organizuje kulinarsku radionicu u trajanju od mjesec dana koja će se realizirati kroz četiri sedmice. Fokus radionice je priprema i konzervacija različitih namirnica za zimu, a svaka od četiri radionice će se baviti različitim namirnicama.

Jesen je, i mnogi od Vas svoje omiljene namirnice žele da pripreme na adekvatan način kako bi u njima mogli uživati i tokom zimskih mjeseci.

Ako želite da naučite nešto novo o konzervaciji namirnica, podijelite svoja iskustva sa drugim polaznicima i kvalitetno utrošite vrijeme, prijavite se na radionicu konzerviranja namirnica za zimu.

Maksimalan broj polaznika za 10, a minimalan 5.

Radionice će se održavati jednom sedmično i to nedjeljom u Obrazovno-razonodnom centru za mlade SPAJALICA.

Ukupna cijena kompletnog serijala od četiri radionice je 15 KM. U cijenu je uračunata kupovina namirnica za kompletan serijal radionica, tako da polaznici neće imati dodatnih troškova.

Radionice će se održavati u mjesecu oktobru i novembru, a prva radionica će se održati 19.10.2014. godine u SPAJALICI. O samom terminu održavanja radionice polaznici će biti obaviješteni naknadno, nakon što se iskomunicira termin koji najbolje odgovara polaznicima.

Detalji o događaju

Datum održavanja događaja: Nedjelja, 19 Oktobar 2014
Datum završetka događaja: Nedjelja, 09 Novembar 2014
Krajnji rok prijave Petak, 17 Oktobar 2014
Cijena po osobi KM15.00
Lokacija Obrazovno-razonodni centar za mlade SPAJALICA

Više informacija na: https://www.facebook.com/Centar.za.mlade.SPAJALICA

X